Suurvõistlus Haanjas, RUKO 10, Varstu laat, Inna Uus - Võrumaa aasta ema 2022 nominent - 02.05-08.05.22

SELLESSE NÄDALASSE mahtus:

⛷ Kohtumine IBU Junior Cup Haanja 2023 organisaatorite Hillar Zahkna ja Juri Gotmansiga. 
6.02-12.02 2023 toimub Haanjas laskesuusatamise karikavõistlus juuniorite vanuseklassis. Võistlus pidi algselt toimuma 2021 a veebruaris, aga kogu sari jäi koroona tõttu ära. 
Oodata on ligi 200 võistlejat ja 200 meeskonnaliiget üle 30 riigist. Ettevalmistustega seoses tuleb lahendada palju tehnilisi küsimusi sh korrastada lasketiir, leida lahendus majutusele, toitlustusele jm. Rõuge vald ja SA Haanjamaa Sport saavad aidata heas korras radade ja ruumide võimaldamisega. Lisaks tutvustame koostöös võistluste korraldajatega valla turismiettevõtjatele IBU majutuse nõudeid, et võimalikult paljud majutuse pakkujad saaks suurvõistluse siiatulekust osa. 

☝ Toimus valla arengukava juhtgrupi koosolek. Tegime teekaardi selle aasta tegevustest ja nuputasime, kuidas teha nii, et võimalikult erinevate vanuse-, huvigruppide ja piirkondade arvamused saaks kaasatud. Vastamiseks on avatud Rõuge valla rahuloluküsitlus. Tänaseks on vastanud üle 80 inimese. Kui sa pole veel vastama jõudnud, siis tee seda kindlasti enne 15. maid ja kutsu oma sõpru ka vastama. Miks? Et saada teada, millega päriselt ollakse rahul ja mille üle saab nuriseda. Et saaks üheskoos leppida kokku, kuhu fookuse sätime. 


📯 Varstu laat. Imehea ilm, laadamelu, puhkpilliorkester, kauplejad ja ostjad. Õige värk. Suur tänu, Kadri Laube ja abilised!

🎸Võimas ja imeline juubelikontsert Rõuge rahvamajas. Esinesid Rõuge Unistuste Kitarriorkester, Lasva meeskoor ja Andreas Pall. Koos pinginaabri Avoga tõdesime, et meie pole kunagi nii ägedat kontserti Rõuges näinud. 

💮Rõuge valla elanike õnnitlused on üle antud Võru maakonna aasta ema 2022 nominendile Inna Uuele. Inna Uus elab Rõuge vallas, tal on kolm last ning ta on kahekordne vanaema. Oma ema konkursile esitanud laste sõnul on Inna suure südamega, rõõmsameelne ja abivalmis. Vabal ajal tegeleb Inna laulmisega, aiandusega ja küpsetamisega. Tema kodu on olnud ka "Kaunis kodu" nominent. Emadepäeva kontserdil esinesid mitmed meie valla elanikud segakoori Tervis koosseisus ja hüpnootilise häälega Mari Kalkun. Vaata ürituse galeriid SIIT

Lisaks mitmed teised töised koosolekud ja kohtumised, aga kõigest ei jõua kirjutada. 

Comments